Colour Run

The P&F Colour Run

Friday 25th October

Please see below for details regarding the schedule for the different year levels on the day. These times are approximations.

Colour Run Timetable

8.45-9.25 Year 4 (40 min)
9.35-10.25 Year 3 (40 min)
10.30- 11 recess
11.10-11.40 Year 2 (40 min)
11.50-12.30 Year 1/Year 6 (40 min)
12.35-1.15 lunch
1.20-2 Pre-Primary/Year 5 (40 min)
2.10- 2.30-2.35 Kindy/Pre-K (20-25 min)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

St Columba’s School Bayswater

32 Roberts Street, Bayswater WA 6053
PO Box 61, Bayswater WA 6933
Phone: (08) 9208 2701
Email: admin@stcolsbays.wa.edu.au